Wandkast en bar met op maat gemaakte RVS bladen

Deze koffiebar is door de Seyster Meubelmakerij gemaakt voor een kantoorpand met flexwerkplekken. De koffiebar bestaat uit een wandkast en een bar, en staat op vier zwaar-last-wielen waardoor het geheel verplaatsbaar is. De koffiebar is aan de voorzijde af te sluiten doormiddel van een rolluik.

De roestvrijstalen bladen zijn op maat gemaakt door Zwaluwstaal, het metaalatelier waar al onze metalen onderdelen gemaakt worden. Door een goede samenwerking kunnen wij praktische en mooie meubels leveren waar bij hout en metaal prachtig op elkaar aansluiten.

De wandkast is gemaakt van berken multiplex met een toplaag van high pressure laminate. Dit is een materiaal dat bestaat uit papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Het gebruik van dit materiaal zorgt voor een mooie strakke afwerking en een goede bescherming van het materiaal.

Als finishing touch hebben we de kopse kanten van het materiaal gladgeschuurd en behandeld met hard-wordende olie, waardoor de lagen multiplex extra mooi uitkomen.

Wat mogen we voor u maken?