Uw idee tot een maatwerk houten meubel laten maken?

Stel u heeft een geweldig idee voor een meubel dat precies in uw interieur past en helemaal voldoet aan uw wensen.  Maar u heeft twee linkerhanden of simpelweg de kennis of tijd niet om uw droommeubel tot leven te laten komen. De Seyster Meubelmakerij helpt u graag in zo’n situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw idee naar een concreet ontwerp. Met dit ontwerp gaan wij vervolgens aan de slag om ervoor te zorgen dat uw idee werkelijkheid wordt.

Van vroeger uit heeft de eettafel bij ons een belangrijke functie. ’s Ochtends haasten we ons naar de eettafel om aan het begin van de dag aan ons ontbijt te beginnen. ’S middags drinken we er een kop thee aan en ’s avonds komt het gezin bij elkaar om te genieten van het avondeten en met elkaar de dag door te nemen.

Al met al is de eettafel dus een belangrijk en groot onderdeel van het interieur. De Seyster Meubelmakerij denkt dan ook graag met u mee over het ontwerpen en realiseren van uw ideale eettafel.

Los van het feit dat er van alles mogelijk is qua afmetingen en materiaalgebruik, is het bijvoorbeeld ook belangrijk om de stijl van het meubel aan de laten sluiten bij de rest van uw interieur.

Misschien bent u al jaren op zoek naar de perfecte kast die niet alleen mooi en stevig is, maar ook dusdanig praktisch dat u er spullen in op kunt bergen die nu maar rond blijven slingeren. De Seyster Meubelmakerij kan voor u een kast op maat maken welke optimaal gebruik maakt van de ruimte waarin hij geplaatst gaat worden. Op deze manier heeft u extra veel opbergruimte zonder dat er teveel ruimte van de betreffende kamer in beslag genomen wordt.

Wat voor maatwerk houten meubel mogen we voor u maken?

We hebben het hierboven over eettafels en kasten, maar de mogelijkheden zijn enkel beperkt door uw creativiteit. We hebben over de afgelopen jaren al allerlei soorten tafels, kasten, winkelinrichtingen, barren en andere meubels mogen maken. We kijken er dan ook naar uit om met uw uitdaging aan de slag te gaan!

Wat mogen we voor u maken?