Houten maatwerk kledingkast

Voor de heer en mevrouw van Amerongen heeft de Seyster Meubelmakerij een kledingkast op locatie ingebouwd. Hun wens was de ruimte in hun slaapkamer optimaal te benutten. Door van te voren goed te kijken naar de exacte afmetingen van de ruimte hebben we ervoor kunnen zorgen dat de op maat gemaakte kledingkast naadloos aansluit op de muren. Er is gekozen voor een modern-klassieke stijl waardoor de kast perfect bij de smaak van hun slaapkamer past.

De heer en mevrouw van Amerongen hebben de indeling van de kast zelf bedacht, waarna de Seyster Meubelmakerij op de gewenste hoogte de planken en het hanggedeelte heeft bevestigd.

De kledingkast is voorzien van drie schuifpaneeldeuren welke zijn gespoten in RAL 9010. Door geen gebruik te maken van openslaande deuren wordt er bij het openen geen extra ruimte ingenomen, maar is er toch snel en gemakkelijk bij het juiste kastgedeelte te komen.

In de koof boven de schuifdeuren zijn drie spotjes geplaatst wat natuurlijk erg praktisch is. Bovendien zijn de spotjes met een afstandsbediening in te stellen op warmer licht en zijn ze dimbaar, wat zorgt voor extra sfeer. 

Nadat we ons grote huis met zijn vele bergplaatsen hadden verkocht en daarvoor in de plaats een appartement hadden terug gekocht, kwam opeens het besef: hoe bergen we alles op!

Een goede vriend van mij wees mij op het bestaan van de Seyster Meubelmakerij. Toen waren de zaken snel beklonken. Eddie kende ik al zeer vele jaren en zijn inzet en betrokkenheid bij relaties is zeer groot te noemen. In ons vorige huis had Eddie ook al veel gedaan.

Een kastenwand werd voor ons nieuwe appartement ontworpen en voorbeelden werden voorgelegd. Het eindresultaat is prachtig geworden. Een kastenwand van wand tot wand en van vloer tot plafond. Met een lichtbalk erboven. Instelbare verlichting. Zelfs dat!

En dan de mannen die het gemaakt en geplaatst hebben. Top kwaliteit hebben Eddie en Joris geleverd. Een indeling zo praktisch zodat alles weer een plekje heeft gekregen. Meedenken in optimaforma!

En na de oplevering en plaatsing (binnen één dag) was er geen spoortje van timmer en zaagwerk meer te vinden. Zelfs alle (klus)vingers op de gespoten deuren waren verwijderd! Ja, ook aan de binnenkant van de kast.

Grote klasse en top vakwerk door de Seyster Meubelmakerij. Een dikke pluim voor Eddie en Joris.

Henk van Amerongen

Wat mogen we voor u maken?